انگیزه های گرایش به گردشگری پایدار: توجهات اجتماعی اقتصادی

انگیزه های گرایش به گردشگری پایدار: توجهات اجتماعی اقتصادی

 
انگیزه های اجتماعی در مرحله دوم قرار میگیرند، ارتباط با مردم محلی و کشف عادت ها و آداب و رسوم جدید با کمی فاصله نسبت به توجه به طبیعت دنبال می شود: کشف و دیدار با دیگر فرهنگ ها، مکان های جدید برای غنی شدن از رویارویی فرهنگی و معرفی فرهنگ خود ( Clarimont، ۲۰۰۶).
این تمایل به ملاقات و تبادل فرهنگی و تمایل به تجدید ارتباطات اجتماعی پس از انفجار حباب اینترنت و در نتیجه دنیای مجازی به تدریج رو به گسترش است. جستجوی اصالت ناب، بازگشت به منابع و ارزش های خانوادگی است.
برخی از شهرنشینان بدنبال دگرگونی روزمرگی (رفت و آمد به محل کار، کار، خواب) هستند و در جستجوی ارزشهایی برای جایگزینی آن.
این قشر همچنین به دنبال کشف فرهنگ های جدید، آداب و رسوم جدید هستند. این موضوع حتی گاهی می تواند تا حد زیادی منجر به غرق شدن در جمعیت محلی شود: خوردن و / یا خواب به همان شیوه، فعالیت های زندگی روزمره و غیره بنابراین ما شاهد گردشگری در فرهنگ محلی (موضوعات فرهنگی، جشنواره ها، کشف مکان های تاریخی، سنت ها و غیره) هستیم.
تمایلی بالا به مبادله با کشورهای دیگر وجود دارد که منجر به غوطه ور شدن در فرهنگ محلی می شود (Van de Walle، ۲۰۱۱).
 
مطالب گوناگون آموزشی گردشگری، اخبار، پادکست، مدیریت و کارآفرینی در
 
👇👇👇👇👇
 
توسعه گردشگری قزوین
 
 

5/5

اشتراک گذاری

شروع یک کار نیاز به همدلی دارد. با اشتراک گذاری مطالب در شبکه های اجتماعی محبوبتان باعث دلگرمی و تمدید انرژی ما خواهید شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درباره

وبلاگ
توسعه,گردشگری
قزوین

خوش آمدید

با سلام به تمام خوانندگانی که از وبلاگ توسعه گردشگری قزوین دیدن میکنند.

این وبلاگ به سیمیاتک، موسسه آموزش آزاد فنی و حرفه ای تعلق دارد و با هدف اشاعه و گسترش فرهنگ و دانش صنعت پویای گردشگری در استان قزوین شروع به فعالیت نموده است.
امید است بتوانیم قدمی کوچک در تشویق و ترغیب سرمایه گزاران، کار آفرینان، فراگیران و کلیه علاقمندان صنعت گردشگری برداریم و مکملی بر دانسته هایشان باشیم.
با سلام به تمام خوانندگانی که از وبلاگ توسعه گردشگری قزوین دیدن میکنند.

تازه ها

برچسب ها